Interieur ontwerp

Wanneer kies je voor “totaal ontwerp”?

Je gaat een nieuw huis bouwen, gefeliciteerd! Of je gaat je woning flink verbouwen, spannend, veel plannen en vaak is het ook enorm overweldigend. Je gaat veel geld uitgeven maar je wilt wel dat dit goed gebeurt. Keuzes maken waar je jaren plezier van gaat hebben.

Je kiest voor kwaliteit en een zekere vorm van tijdloosheid, maar zeker niet voor saai. Tijdloos kan juist uitgesproken zijn, designklassiekers van toen of nieuwe items die de klassiekers van de toekomst gaan worden. Je vind het belangrijk om je keuzes voor de toekomst te maken, maar je vind het soms wel lastig om trends van smaak te onderscheiden.

Ik kan je helpen om bewuste keuzes te maken die goed bij jou en je eventuele partner of gezin passen. We gaan op onderzoek wat nu echt bij jouw levensstijl past en waar je enorm blij van wordt omdat je het prachtig vind.

Bijna iedereen heeft ook wel enkele meubelstukken of dierbare items die sowieso mee gaan. Hier houden we altijd rekening mee. Het zijn de dingen die je interieur persoonlijk maken. Soms kan een make-over iets net weer meer eigen maken.

Hoe ga je een lichtplan maken? Welke vloer geeft het juiste karakter aan de ruimte, wat voor raambekleding past bij het geheel en wat is een handige indeling voor een nieuwe bank? En ook met de akoestiek houden we altijd rekening. Hier hoef je niet allemaal zelf overna te denken, ik zal de plannen uitdenken en presenteren.

Klinkt dit als een droom in je oren? Dan is ‘Totaal ontwerp’ het ideale pakket voor jou.

Lijkt het je heerlijk als alles voor je geregeld wordt op het gebied van interieur? Alle contacten met de aannemer gelegd worden, de positie van de stopcontacten bepaald wordt en de handdoekjes aan de haakjes worden gehangen. Kijk dan bij Compleet ontzorgen, dit past dan beter bij jou.

Wat kan je verwachten?

 • Oriënterend gesprek op locatie of bij ons op kantoor
 • Plattegrond met indeling van de ruimte
 • Geschetste 3D beelden 
 • Materiaal- en kleuradvies, moodboard en stalen
 • Maatwerk- en meubeladvies, tekeningen en moodboard 
 • Lichtadvies met armaturen voorstel
 • Tussenpresentatie bij ons op kantoor
 • Eindpresentatie bij ons op kantoor
 • 1 bezoek op locatie tijdens de bouw
 • Vanaf 3.790,- incl BTW
 • Reiskosten vanaf 10 km buiten Barneveld 0,50 p.km.
binnenhuisarchitect barneveld

Wat verwachten wij van jou?

Yes wij gaan voor jou aan het werk, wat een feest! Je hebt onderstaand contactformulier ingevuld of je hebt telefonisch contact met ons opgenomen (06-57235578). Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een eerste afspraak in te plannen.

Het zou fijn zijn als je minimaal een dag voor onze afspraak een plattegrond op schaal digitaal naar ons opstuurt. Het is altijd fijn als we ook enkele foto’s van de huidige situatie kunnen krijgen om ons voor te bereiden. Als ons eerste gesprek heeft plaatsgevonden zullen wij de offerte sturen en na akkoord gaan we voor jou aan het werk.

Ik vind het ontzettend leuk om je te kunnen helpen met vragen waar je niet uitkomt. Vul onderstaand contactformulier in als je het nog niet hebt gedaan en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Wij creëren liever ruimtes die passen bij jouw leven. In plaats van dat jij jouw leven moet aanpassen aan de ruimtes die je hebt.

Jasmijn Jansen – interieurarchitect

✔ binnen 1 werkdag reactie
✔ vrijblijvend reserveren
✔ meer dan 10 jaar ervaring
✔ gediplomeerd interieurarchitect

RESERVEER ‘TOTAAL ONTWERP’

  Beantwoord onderstaande vraag om te controleren of je een mens bent ;-).

  Social media

  We posten regelmatig gemaakt werk en inspiratie op social media. Instagram gebruiken we het meest. Pinterest is goed om te volgen om inspiratie op te doen.