Interieuradvies

Wanneer kies je voor “de Brainstorm”?

Je interieur ziet er best oké uit, je bent grotendeels tevreden maar je hebt toch nog een paar vragen. Hoe ga je een lichtplan maken? Wat is een handige indeling voor een nieuwe bank? Of wil je graag met een professional sparren over advies voor de kleur van de muur? Misschien mag het wel iets spannender een behangetje?

Dan is de Brainstorm het ideale pakket voor jou.

Heb je meerdere vragen en zou je graag een uitgewerkt advies willen hebben met uitgewerkte plattegronden, moodboards, maatwerk en materiaal advies? Kijk dan of totaal advies beter bij jou past.

Lijkt het je heerlijk als alles voor je geregeld wordt? Alle contacten met de aannemer gelegd worden, de positie van de stopcontacten bepaald wordt en de handdoekjes aan de haakjes worden gehangen. Kijk dan bij Compleet ontzorgen, dit is waarschijnlijk meer wat voor jou.

We willen onze woonkamer en keuken een nieuwe boost geven. Jasmijn kwam in slechts 2 uur tijd met interessante, vernieuwende ideeën die ons enorm geholpen hebben met het maken van onze keuzes. Zowel qua stijl, indeling als kleuradvies. Alles werd netjes op schaal ingetekend. – Anita de Vroedt

Helaas, voorlopig volgeboekt

Wat kan je verwachten?

We komen 2 uur op locatie met onze 15 jaar ervaring in het interieurvak. Twee uur lang gaan we compleet aan en kan je ons alle vragen stellen waar je interieur technisch tegenaan loopt. Het is handig om vanuit een hoofdvraag te beginnen, van hieruit kunnen we de overige tijd vullen met andere vragen.

We lopen door de ruimte(s) en schetsen op kalkpapier over de plattegronden waarbij we ondertussen uitleggen wat ons advies zou zijn. De schetsen die we maken laten we achter zodat je deze op een later moment weer kan bekijken. Tip, houd zelf ook een notitieblok bij de hand want er komt heel veel informatie in een korte tijd.

Voor 447 euro komen wij twee uur op locatie. De reiskosten worden per uur berekend, dit zullen we na aanvraag in de offerte berekenen en vermelden. Mocht ‘De brainstorm’ goed bevallen dan kunnen wij verder uitbreiden naar een groter pakket.

binnenhuisarchitect barneveld

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt al een duidelijke interieur vraag waar we jou mee gaan helpen. Het is namelijk fijn als we de juiste spullen meenemen als we langskomen. Of dat boeken met verlichtingsvoorbeelden zijn, meetapparatuur of kleurstalen.

Stuur minimaal een dag voor onze afspraak een plattegrond op schaal digitaal naar ons op. Het is altijd fijn als we ook enkele foto’s van de huidige situatie kunnen krijgen om ons voor te bereiden. Als er een wifi-code beschikbaar is dan kan het prettig zijn om ter plekke voorbeelden te laten zien.

We vinden het ontzettend leuk om jou te kunnen helpen met vragen waar je net niet helemaal uitkomt. Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

✔ binnen 1 werkdag reactie
✔ vrijblijvend reserveren
✔ meer dan 10 jaar ervaring
✔ gediplomeerd interieurarchitect

Reserveer ‘De Brainstorm’

    Beantwoord onderstaande vraag om te controleren of je een mens bent ;-).

    Social media

    We posten regelmatig gemaakt werk en inspiratie op social media. Instagram gebruiken we het meest. Pinterest is goed om te volgen om inspiratie op te doen.