Binnenhuisarchitect prijzen, kies zelf jouw pakket

De brainstorm

Je komt er net niet uit. Een vraag over de verlichting, de indeling van het interieur, de plek waar de nieuwe keuken komt te staan. Eigenlijk zou je willen overleggen met iemand die dagelijks met dit soort vraagstukken te maken heeft.

Dat kan, wij komen 2 uur op locatie om je vraag door te spreken. Je mag ons hemd van het lijf vragen, wij denken met jou mee over de meest mooie en praktische oplossingen.

Helaas, voorlopig volgeboekt

Totaal ontwerp

Het is behoorlijk overweldigend, alle keuzes die gemaakt moeten worden bij een verbouwing of bij het nieuw bouwen van een woning. Kleuren, materialen, meubilair en goede verlichting, hoe krijg je hier een mooi geheel van?

Zeker als het gaat over een nieuwe indeling van de ruimtes, het ontwerpen van maatwerk meubilair of een lichtplan maken. Wij kunnen jou daarmee helpen.

Compleet ontzorgen

Tijd, waar haal je het vandaan? Je wilt wel een interieur dat helemaal bij je past en je wilt zeker ook meedenken, maar wat zou het fijn zijn als iemand anders alles voor jou uitdenkt.

Een meesterbrein achter de ideeën die jouw huis de wow-factor geven. Iemand die regelmatig op locatie komt controleren en alles regelt achter de schermen. Zo kan jij je op je dagelijkse werk focussen terwijl je huis verbouwt wordt.

Neem contact met ons op
wat kunnen wij voor jou project betekenen?

    Beantwoord onderstaande vraag om te controleren of je een mens bent ;-).

    Social media

    We posten regelmatig gemaakt werk en inspiratie op social media. Instagram gebruiken we het meest. Pinterest is goed om te volgen om inspiratie op te doen.